Registracija

Login

Uporaba plačilnih možnosti -Paypal, TRR, odkupnina

Če karkoli prodajate na vaši internetni strani imate v naši aplikaciji zaenkrat tri opcije plačil, ki so v Sloveniji najbolj pogoste. 

  1. Plačilo na bančni račun. Če se stranka odloči za to opcijo, sistem stranki po emalu pošlje naročilo s podatki za plačilo. V današnjem času elektronskega bančništva, stranke s tem načinom plačevanje nimajo težav.
  2. Odkupnina. Stranka na svoj email dobi naročilo, vendar plača poštarju ob prevzemu. Pošiljko z odkupnino urejate sami na vaši pošti. Za odkupnino se običajno odločajo stranke “stare šole”, katere nerade uporabljajo internetno bančništvo.
  3. PayPal sistem. Ta sistem se vse bolj uveljavlja tudi v Sloveniji. Je pa mednarodno eden najprepoznavnejših in varnih načinov plačila. Če prodajate preko meja Slovenije je PayPal odlično plačilno sredstvo. V sistemu funneltogo je PayPal opcija že nastavljena. Vnesete vaš Paypal email, povratni URL naslov, kamor PayPal sistem preusmeri kupca po končanem plačilu. Kakor dodatno opcijo lahko dodate še naslov (URL), kamor se kupec vrne, če transakcija ni uspela. Glede na to, da PayPal sistem podpira večina svetovnih plačilnih kartic, ne potrebujete kartičnega sistema plačila. V praksi se je pokazalo, da Paypal opcija pospešuje prodajo, ker povečuje kreditibilnost in varnost nakupa.
domov