Registracija

Login

Pošljite email vsem vašim strankam z enim klikom

Ko se odločimo za množično obveščanje naši interesentov preko emailov, lahko pride do kar precej visokega stroška. Večina ponudnikov ima fiksne mesečne stroške. Cena je običajno odvisna od števila vpisanih v našem seznamu. Stroški lahko hitro narastejo na par sto eur na leto.

V naši aplikaciji funneltogo teh dodatnih stroškov ni, ker pošiljate emaile preko svojega email računa. Če imate veliko število vpisanih, se lahko dogovorite s svojim ponudnikom gostovanja, da vam omogoči večje število poslanih emailov na dan. Seveda lahko izberete kakšnega zunanjega ponudnika SMTP storitve. Eden najcenejših je vsekakor podjetje Amazon. Pošiljanje emailov preko njihovih nastavite vas bo stalo okoli 10 eur za 100.000 vpisanih. Pa še fiksnega stroška ni. Plačate le, kar pošljete.

Je pa za začetek najlaže pošiljati preko svoje internetne domene. 

Primer: ime domene www.podjetje.si

Nakar bo vaš email: janez@podjetje.si

Večina slovenskih ponudnikov spletnih gostovanj, kjer čepi vaša domena, omogoča množično pošiljanje emailov preko lastnega email računa. In to od  2000 email dalje na dan. Za večino podjetnikov je to dovolj. Potrebujete le podatke za vstop v vaš email račun in še SMTP nastavitve, ki vam jih sporoči vaš ponudnik gostovanja.

Koraki za pripravo:

  • Izdelate obrazec za zbiranje emilov v funneltogo
  • Vstavite podatke vašega email računa (SMTP nastavitve) 
  • Prenesete obrazec na vašo internetno stran
  • V funneltogo ustvarite seznam, kjer želite zbirati podatke
  • V aplikaciji funneltogo sestavite obliko emaila, ki ga želite. Email lahko tudi personalizirate, kar pomeni, da vašega vpisanega naslovite z imenom.
  • Email lahko pošljete takoj ali pa izberete kasnejše pošiljanje.
  • V statistiki pošiljanje, lahko kasneje preverite število odprtih, neodprtih in zavrnjenih emailov. Svetujemo, da zavrnjene emaile deaktivirate, da se ob naslednjem pošiljanju ne bi zopet zavračali. Na ta način se boste izognili, da vaša poslana pošta ne pristanejo v košu ali pod nezaželeno pošto.


Na spodnjih slikah je par korakov priprave za množično pošiljanje emailov.

domov