Registracija

Login

Prodajni lijaki v praksi

S primernim prodajnim lijakom (sales funnel)  lahko precej pospešite vašo spletno prodajo!

Prodajni lijak je namensko narejena internetna stran katera sistematično vodi vašega kupca skozi različne faze nakupa ki so med seboj smiselno povezani.

Primer

Prodajate vzmetnice in  kupec je obiskal vašo spletno stran (prodajni funnel)  kjer si izbere vzmetnico po svoji meri.  Ob potrditvi naročila ga stran oziroma sistem pelje na drugo stran, kjer se mu ponudi rjuhe primerne dimenzije  s popustom, ker je že kupil vzmetnico.

Če se odloči še rjuhe dodati in potrdi naročilo, ga sistem vodi naprej do druge stran, kjer si lahko izbere vzglavnike.

Če se odloči za vzglavnike, ga sistem pelje naprej na izbiro primerne odeje in tako dalje... Kupec lahko v bilo katerem trenutku prodajnega lijaka odstopi in se zadrži samo pri nakupu vzmetnice.

Cel sistem je odvisen od kupčevih potreb.

Izdelava prodajnega lijaka je programersko običajno zelo zahtevna. Težava je tudi v tem, da se med prodajnim procesom dosti elementov spreminja in moramo zadeve popravljati. To je sicer zlata jama za programerje, vendar draga  nočna mora za podjetnike.

V aplikaciji funneltogo si lahko vsak podjetnik brez znanja programiranja naredi svoj prodajni lijak enostavno in hitro.


Več o prodajnih lijakih najdete tukaj PRODAJNI LIJAK

domov

Na spodnji sliki je skica izvedbe prodajnega lijaka z email avtomatiko. Končni cilj je mega ponudba, ki zna iti v desetine tisočev eur ali dolarjev. Izdelava prodajnega lijaka je odvisna od podjetnikove kreativnosti.

prodajni lijak