Registracija

Login

Odgovornost


Z uporabo tega spletnega mesta se uporabnik strinja takole:

Be Well d.o.o. je lastnik spletnega mesta in je odgovoren le za lastno vsebino.  

Informacije, storitve in izdelki, ki se prodajajo ali posredujejo stranki s strani uporabnika, morajo upoštevati zakonodajo držav, v kateri delujejo.

Be Well d.o.o. ni avtor, ne prodajalec, ne založnik vsbebin, ki jih ponujajo uporabniki. 

Izražena stališča in mnenja uporabnikov za avtorske vsebine uporabnikov in ne odražajo uradne politike ali stališča Be well d.o.o.

Kakršnakoli vsebina naših uporabnikov je njihovo mnenje. Je pa s strani Be Well d.o.o. prepovedano poniževanje ver, etničnih skupin, klubov, organizacij, podjetij, posameznikov ali kogarkoli drugega.

Čeprav se močno trudimo, da so  informacije na platformi točne, Be Well d.o.o. ne more zagotoviti, da so vse informacije na tem spletnem mestu in v spletnem dnevniku vedno pravilne, popolne ali posodobljene.

Z nakupom kateregakoli od izdelkov ali storitev na naših spletnih mestih, se uporabnik strinja in zavestno prevzema kakršnokoli tveganje, povezano z uporabo teh izdelkov ali storitev.

Pri nakupovanju izdelkov in storitev veljajo izključno pogoji prodajalcev (uporabnikov), ki tudi odgovorjajo za vsebino, opise in same izdelke/storitve.