Registracija

Login

Prodajni modul s košarico

Da bo prodaja na vaši internetni strani čim bolj gladko tekla, smo v funneltogo aplikaciji dodali prodajni modul s košarico. Zadeva pride prav, ko želite na vaši internetni strani prodati izdelek ali storitev, brez inštalacij prevelikih sistemov za internetno trgovino.

V delovnem okolju postavite število modulov, ki jih potrebujete (število ni omejeno). Dodate način plačila, dostave. Izdelate prijavnico in zadeva je končana. Stranka ob naročilu dobi na svoj email podatke o naročilu skupaj s slikami izdelkov in končnim zneskom.

Sestavljeno ponudbo skupaj z vsemi prodajnimi moduli prenesete na vašo obstoječo internetno stran s funkcijo Iframe.

Modul lahko uporabite tudi kakor tako imenovani upsell. Imate že obstoječo ponudbo in na koncu vaše ponudbe dodate modul s kakšno malenkostjo, ko jo stranka med naročanjem doda. Take dodatne ponudbe, lahko povečajo vašo prodajo tudi do 30%.

Spodaj je delujoči model mini trgovine. Dodajte artikel v košarico, izberite način plačila in dostave ter izpolnite obrazec. Na vaš email boste prejeli lepo sestavljeno naročilo s slikami in kompletnim izračunom.

To je le DEMO prikaz. NI nakup ali naročilo.

Spodnja trgovina je le prikaz delovanja trgovine. Ni nakup in ne pošiljamo izdelkov.

Uporabite I-Frame funkcijo

Email marketing

Na spodnji sliki imate več različnih oblik prodajnega modula. Lahko je vodoraven, navpičen. Ena ali več slik. Vsaki modul ima sliko, opis in ceno ter gumb za nakup. Sistem sam preračunava. Stranka lahko v košarici kakšen izdelek odstrani ali pa spremeni količino.